Rami Lintula salibandyjaoston puheenjohtajaksi
18.4.2019 17:49 Uutiset / Salibandyjaosto

Hymy herkässä, kun työ salibandyn parissa jatkuu!

Sodankylän Pallon vuosikokous 26.3.2019 valitsi Rami Lintulan salibandyjaoston puheenjohtajaksi. Rami on järjestyksessä jaoston historian toinen puheenjohtaja. Ensimmäiset kolme kautta tehtävää on hoitanut Saila Tervaniemi ja hän jatkaa työtä lajin parissa jaoston sihteerinä.

-Saila on tehnyt loistavaa työtä, tästä on hyvä jatkaa salibandyn eteenpäin viemistä, totesi uusi puheenjohtaja.

Rami on ollut alusta asti mukana SoPan salibandytoiminnassa. Ensimmäiset kaksi kautta hän valmensi SB-Ladyja ja oli vahvasti mukana käynnistämässä sekä junioritoimintaa että miesten edustusjoukkuetta. Kuluneen kauden Rami on toiminut E-junioreiden joukkueenjohtajana ja edustusjoukkueen pelaajana. Lisäksi hän on osallistunut kaikkien junioriryhmien valmennukseen ja treenikertojen yhteismäärä onkin ihan omaa luokkaansa.

-Suuren perheen ja pienen Riipin kylän kasvattina yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on aina ollut minulle tärkeää. Hyvä tsemppi ja yhteishenki kantaa pitkälle niin urheilussa kuin muussakin elämässä.

Ramille salibandyseura Classicin Family-ajattelu on lähellä sydäntä ja tulevaisuuden tavoitteena on tiivistää jaoston joukkueiden yhteistyötä entisestään. Tämä tavoitehan sopii erinomaisesti myös seuran ajatukseen SoPa-perheestä.

-Puheenjohtajuus tuo mukanaan omien joukkueiden parissa toimimisen lisäksi myös oikeuden ja velvollisuuden edustaa ja toimia yhteistyössä seuran muiden jaostojen, muiden urheiluseurojen, Salibandyliiton ja monien muiden tahojen kanssa. Odotan innolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joita puheenjohtajuus tuo tullessaan.

Yhteystiedot:

Sähköposti: sopa.salibandy@gmail.com

  • Rami Lintula
  • salibandyjaoston puheenjohtaja
  • puh. 040 749 0847
  • rami.lintula@gmail.com
  • Saila Tervaniemi
  • salibandyjaoston sihteeri
  • puh. 0400 249 201
  • saila.tervaniemi@hotmail.com

   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat