E08 jalkapallojunnut aloittivat jälleen runsaslukuisena harjoituskauden
6.5.2019 19:06 Uutiset / E 08 pojat

Pallon perässä ekoissa treeneissä 2.5.2019

Innokkaimmat ovat kerenneet käydä pelailemassa kevätauringon sulattamalla urheilukentällä jo parisen viikkoa, mutta virallisesti SoPan E08-joukkueen treenikausi aloitettiin heti vapun jälkeen 2.5.2019. Joukkueessa jatkaa tänäkin vuonna edelleen runsaslukunen joukko innokkaita jalkapallotyttöjä ja -poikia (tyttöjä 15, poikia 25), ja vaikka vapun jälkeen keväisestä kelistä ei näkynyt jälkeäkään, ei se joukkueen intoa karkoittanut - mukana oli reilusti yli puolet joukkueen pelaajista.


Edessä on aktiivinen jalkapallokesä - joukkue treenaa yhteensä yli 50 kertaa kesän aikana! Harkat pidetään 3 kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin treenataan monipuolisesti valmentajien johdolla ja sunnuntaisin otetaan rennommin ja pelaillaan. Kesän aikana on luvassa myös useampia pelireissuja - mm. Revontulucup Kolarissa, ja muutama turnaus ihan ulkomailla (Ruotsissa) asti. Itse asiassa, sekä poikien että tyttöjen joukkueet suuntaavat Ruotsin Pajalaan Office Cuppiin jo tulevana viikonloppuna 11.5.2019. Heti vain täysillä! Onneksi keväaurinko on suosinut junnuja huhtikuun aikana, ja omatoimista treenausta on jo hyvä määrä takana.

Jotta 40 junnun harrastaminen on mahdollista, on menossa mukana myös mukava joukko vanhempia erilaisissa rooleissa. Toimihenkilöinä toimivat tänä kesänä jo vanhat tutut: joukkueenjohtajana Johanna Mäki, sekä apujojona pääasiassa tyttöjen kanssa Marika Lenkola; vastuuvalmentajana Jake Suopanki ja muina valmentajina Tepu Jaakola, Tapani Mikkola ja Mika Ylitalo. Huoltajien hommia koordinoivat Riina Kuukasjärvi ja Markus Välitalo. Rahastonhoitajana jatkaa Sari Jokiniemi, kioskivastaavana häärii Sari Harju ja viestintävastaavana Minna Seppälä. Vaikka tehtäviin onkin nimettynä tietyt äidit ja isät, ovat kaikki vanhemmat tärkeässä roolissa futiskesän onnistumisessa - taustajoukkoja tarvitaan avustamaan kentän reunalle niin harkoissa kuin turnauksissakin (huoltovuorot jaetaan ja vuorotellaan), kioskissa, turnausjärjestelyissä, viestinnässä, apuvalmentajina, joka paikan höylinä ja tietenkin ennen kaikkea kannustajina ja lasten ykkösfaneina!

Tervetuloa siis mukaan jalkapallokesään, josta ei varmasti hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä puutu!
   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat