C2 taistellen tasapeliin kotihallissa
Julkaistu: 30.11.2019 00.00

Lauantaina 30.11. C2 luisteli syksyn viimeiseen kotipeliinsä Kemin Lämäreitä vastaan. Joukkue oli vetänyt happea sarjapeleistä pari viikkoa: edellisessä ottelussa runttaus ei riittänyt Kuusamon Pakaa vastaan. Miten kävisi nyt? Lämärit oli joutunut jo kerran taipumaan SoPalle kotihallissaan. Nyt kemiläisjoukkue iskikin revanssinnälkäisesti kiekkoon ja Sodankylän poikia vietiin. Joitakin hyviä tilanteita syntyi jo ensimmäisessä erässä, mutta summerin soidessa tauolle mentiin tylyssä vieraskomennossa 0-3. Sopalainen selkäranka natisi yhä vain, kun toisen erän alussa Lämärit niittasi jo neljännen maalinsa.

Sitten tapahtui käännös ja taistelutahto nousi. Otto Kuusela teki kaksi maalia 31 sekunnin aikana ja toiselle erätauolle mentäessä lukemat olivat lohdullisemmat. Joku jo siinä vaiheessa ennusti, että pojathan aina pelaavat rautaisen kolmannen erän...

Näin kävikin. Kolmannessa erässä kaksi meni omiin, mutta Kasperi Karppinen hoiti tonttiaan mallikkaasti SoPan maalilla - välillä hurjassakin kiekkotulessa. Vastustajan maaliverkko soi sen sijaan peräti neljä kertaa kolmannessa erässä. Neljän maalin takamatkalta tai oikeastaan suosta, sisukas joukkue myllytti itsensä tasapeliin. Kemiläisten jäähyily rikkoi heidän muuten vahvaa peliään ja paransi sopalaisten takaa-ajosaumoja. Kolmannessa erässä maaleja nikkaroivat Kuusela, Cristian Lintula sekä Riigu Juntunen kaksi. Ottelussa syöttöpisteitä Kasperi Oikariselle kolme, kaksi Juntuselle, yksi Kuuselalle, Sampo Pikkuhookanalle sekä Arttu Koskelolle.

Tiivis ja sanalla sanoen vauhdikas sarjasyksy on pian päätöksessä. Viikon päästä C2 vierailee Raahessa ja Limingassa. Kummankin kanssa edellinen koitos on ollut tappiollinen. Tämän päivän peli kuitenkin osoitti, että tahtoa ja sisua löytyy, jos taitoakin, kun vain joukkueena pelataan. Hyvällä fiiliksellä siis mennään vielä viimeisiin peleihin ja sitten ansaitulle joululomalle.