C2:n jatkosarja-avaus Oulussa
11.1.2020 7:12 Uutiset / SoPa C2

C-junnujen iskuryhmä valmiina kevään peleihin!

SoPan kiekkoperhe levittäytyy tänä viikonloppuna ympäri Pohjois-Suomea makustelemaan kevään sarja-avausta joulutauon jälkeen. C2 suuntaa Ouluun. Linnanmaan jäähallissa pelattavissa otteluissa on lauantaina vastassa OS Salamat ja sunnuntaina Ahmat/Kärpät Akatemia.

Kevään jatkosarjaa C2 pelaa A2-sarjassa, mikä johtuu Jääkiekkoliiton järjestelyistä - ei siitä, että joukkue olisi "tipahtanut" alempaan sarjaan. Kilpakumppanit ovat muutoin samat kuin alkusarjassa (AA), teräksistä PaKaa lukuun ottamatta. Tiiviin ja rankankin alkusarjan päätyttyä joulukuun alkupuolella SoPa oli lohkossaan hienosti neljäntenä. Joukkueen miesvahvuuden (12+mv) huomioiden kolmen kuukauden sarjapelirunttaus ainoastaan kahdella (!!) vapaalla viikonlopulla olisi jo sinänsä jonkin ansioristin arvoinen suoritus.

Nyt joukkue lähtee hyvällä sykkeellä kevään peleihin - taistelutahtoa on varmasti, ja toivottavasti luvassa hyviä pelejä!

C2-kiekkoa pelataan kotihallissa ensi lauantaina 18.1. klo 13. SoPa kohtaa RJK:n Raahesta. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat