Säbäjunnut turnauksessa Kuusamossa
10.2.2020 6:17 Uutiset / Salibandyjaosto

SoPan G-junnut valmiina peliin Kuusamon turnauksessa

Kuusamossa pelattiin junioreiden Lapin Mestaruussarjan osaturnaus lauantaina 8.2. ja SoPan säbäjunnut olivat mukana kuuden joukkueen voimin. Matkaan lähdettiin aamulla 7.30 (suurin osa porukasta jopa heräsi ajoissa) ja reissusta palattiin vasta puoli 11 aikaa illalla. Päivä oli pitkä ja raskaskin, mutta pelaajat jaksoivat hienosti. Vanhempia oli mukana kiitettävä määrä huolehtimassa porukasta, isot kiitokset kaikille mukana olleillle!

G-juniorit (2012-13)

Valmentaja Janne Siikaluoma johdatti G-junnut kauden toiseen turnaukseen. Säbäperheen nuorimmaiset osoittivat huikeaa taitelutahtoa. Pitkä bussimatka ei ollut vienyt jalkoja alta, otteet vain paranivat mitä pitemmälle päivä eteni. Maaleja tehtiin joka ottelussa runsaasti, mutta kolmessa ensimmäisessä ottelussa vastustaja korjasi voiton. Viimeiseen otteluun ladattiin kaikki tsemppi mitä puserosta löytyi ja korjattiin komea 4-6 voitto isäntäjoukkue Pakasta.

F-juniorit (2010-11)

F-junnujen turnaus alkoi komealla voitolla ja päättyikin samalla tavalla. Väliin mahtui kaksi niukkaa tappiota. Joukkue esitti otteluissa loistavaa yhteispeliä ja runsaasta maalimäärästä huolimatta puolustuspelikin toimi hienosti. Valmentaja Rami Lintula yritti vaikeuttaa joukkueen peliä jättämällä maalivahdin kengät kotiin, mutta torjuntoja tuli kiitettävästi sukkasillaankin pelaten.

E-juniorit (2008-09)

E-junnut olivat mukana kahdella joukkueella. Merja Laakkonen peluutti E:n sinisiä ja Juha Massinen punaisia. Molemmat joukkueet pelasivat tasan kahdella kentällisellä, joten peliaikaa riitti jokaiselle pelaajalle vähintäänkin tarpeeksi pitkän turnauspäivän aikana. Loistavan yhteishengen turvin pelaajat ja taustajoukot jaksoivat hymyssä suin ottelusta toiseen. Ottelut olivat runsasmaalisia, voittoja ja tappioita tuli vaihtelevasti.
D-tytöt (2006-07)

Marita Karjalainen peluutti D-tyttöjä turnauksessa. Tyttöjen joukkue on hitsautunut upeasti yhteen kauden aikana. Taistelutahto ei loppunut, vaikka peleissä tuli tiukkoja tilanteita ja loukkaantumisiakin. Mahtavalla tsempillä ja joukkuepelillä tytöt pelasivat todella tiukkoja pelejä ja nappasivat voitonkin poikajoukkueesta.


D-juniorit (2006-07)

Jari Hinkan johtamalla D-poikien joukkueella oli tavallista vaikeammat olosuhteet. Kenttä oli paljon pienempi kuin mihin oli aiemmin totuttu ja pelaajien juoksuvoimaa ei voinut käyttää hyväksi. Ahtaalla kentällä saatiin paljon mustelmia ja ruhjeita. Onneksi kunnon lisäksi löytyy myös hyvää teknistä osaamista ja haasteista huolimatta pojat pelasivat hyvän turnauksen.   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat