C2 tyly vieras Rovaniemellä
8.3.2020 16:30 Uutiset / SoPa C2

SoPa C2 kävi ryöstämässä pisteet kotiin Rovaniemeltä.

C2 on jatkosarjataipaleellaan jo reilusti voiton puolella. Hiihtolomailu sai jäädä kun sunnuntain ratoksi joukkue palasi "kiekkoarkeen" vierasottelussa Pantterit/RoKia vastaan. Edelliset sarjapelit pari viikkoa sitten pojat olivat hoitaneet mallikkaasti ottamalla voiton sekä tämän päivän isännistä että voittamalla aina arvaamattoman Lämärit Haaparannan jäillä.

Jäljellä olevista kolmesta jatkosarjapelistä tämänpäiväinen oli siis kohtaaminen tuttuakin tutumman vastustajan kanssa. Tärkeistä pisteistä pelattiin, kuten aina, mutta nyt erityisesti - kamppailu pääsystä neljän parhaan joukkoon ja final fouriin tiivistyy. Sarjataulukossa on niin tiivistä akselilla LiKi, RJK, Lämärit, SoPa ja OS Salamat (tuttavallisemmin Ossit), että periaatteessa ja käytännössä vain kolme voittoa viimeisistä kolmesta ottelusta voi turvata varman paikan lopputurnauksessa.

Rovaniemellä oli tasainen ja rivakka alku, ensimmäisessä erässä tilanne 2-2. Päätössummerin soidessa lukemat olivatkin sitten 3-14 SoPalle. Isäntäjoukkue tipahti kyydistä kun vieraat kapellimestareinaan mm. kahdeksan tehopisteen Tume Siirtola ja kuuden Crisu Lintula, antoivat palaa koko joukkueen voimin.

Arvokkaat pisteet matkasivat sopalaisten bussissa kotiin pizzabuffan kautta. Ensi lauantaina 14.3. on seuraava totuuden hetki. SoPa - OS Salamat pelataan kotiareenalla klo 15 alkaen. Kannustajia tarvitaan, joten tule paikalle! Kiska palvelee ja tunnelma on tietenkin niin katossa kuin väki kaukalossa ja katsomossa haluaa. Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat