SoPa - Jääkiekko Vahvana
12.6.2020 16:38 Uutiset / SoPa Edustus

Sodankylän Pallon jääkiekon edustusjoukkue luottavaisena kohti tulevaa.

Sodankylän Pallon jääkiekon edustusjoukkue aloitti tulevan kauden valmistelut nimeämällä Tapio Lintulan uudeksi päävalmentajaksi 15.5.2020 alkaen. Uusi pääkäskijä on saanut joukkueen johtoryhmän kasattua ja joukkueen pelaajille sekä pelaamisesta kiinnostuneille uusille henkilöille suunnattu infotilaisuus pidettiin urheilupuistossa kesäkuun alussa.

Tavoite:

”SoPa edustusjääkiekon tavoite on olla koko kunnan yhteinen juttu, joka näkyy mielenkiintoisena ja puheita sekä ennenkaikkea tunteita herättävänä kokonaisuutena” Lintula visioi.

”Sodankylän uusi jäähalli New Boliden Areena tarjoaa mestistason puitteet sille, että ottelutapahtumasta saadaan vieläkin kokonaisvaltaisempi elämys. Tästä tulee monella tapaa mielenkiintoinen kausi”

Toiminta

” Homma on jo tulilla, johtoryhmä on kasassa, pelaajatilanne tulee olemaan hyvä, treenit ja yhteistapahtumat aloitetaan kesäkuun alussa, jäälle päästään jo elokuun alussa. Joten kaikki on enemmän kuin hyvin”

Arvot

Kaikki toimintamme perustuu yhteisesti sovittaviin arvoihin, mutta joka tapauksessa mennään Tunne edellä - Joukkuehenki, sen merkityksen sisäistäminen ja ylläpito tulee olemaan avain hyvään kokonaisuuteen” Lintula lopettaa.

Muuta

SoPa jääkiekko edustus YT Lintula Tapio järjestää nuorille (ensisijaisesti vuonna 08-12 syntyneille) suunnatun jääkiekkoleirin 21-23.8.2020. Leiri sisältää 6 jäätä ja teemana on pelin ymmärtämisen kehittäminen.

Lisäksi järjestetään harrastekiekkoturnaus (Riipi Puukko- turnaus) la 29.8, johon voivat osallistua myöskin lappiliigapelurit. Tulossa a- ja b- sarja. Näistä kummastakin lisätietoa lähiaikoina.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat