Sodankylän Pallon ja Ivalon Tunturi-Kiekon joukkueet kohtaavat perinteisessä KairaCupissa 19.9.2020
8.9.2020 9:36 Tapahtumat ja leirit / Sopa U12

Sodankylän Pallon ja Ivalon Tunturi-Kiekon joukkueet kohtaavat seurojen välisessä turnauksessa - KairaCup pelataan Sodankylässä lauantaina 19.9.2020

Sodankylän Pallon ja Ivalon Tunturi-Kiekon eli TuKin joukkueet kohtaavat toisensa seurojen välisessä mittelössä Sodankylässä New Boliden Areenalla lauantaina 19.9.2020. Jo perinteeksi muodostunut KairaCup järjestetään ensi viikonloppuna jo kolmatta kertaa.

KairaCup järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 Sodankylän vanhassa rättihallissa (kuvassa). Tuolloin KairaCupin mestaruus ratkesi SoPan hyväksi erittäin jännittävän turnauksen päätteeksi. Viime vuonna SoPa matkusti TuKin vieraaksi Ivaloon, ja joutui jättämään halutun kiertopalkinnon Ivalon hellään huomaan. Kolmannessa seurojen kohtaamisessa kotietu on jälleen SoPalla, ja totta kai tavoitteena on KairaCupin mestaruus vuosimallia 2020!

Mestaruuspisteistä taistelevat kaikki ikäluokat junnuista edustukseen
KairaCup on koko perheen tapahtuma ja jääkiekon todellinen superpäivä, sillä mestaruuden ratkaisuun osallistuu koko seura pienimmistä junnuista, naisten ja miesten edustusjoukkueisiin. Jokaisesta pelistä jaetaan pisteitä ja turnauksessa suuremman kokonaispistemäärän kerännyt seura voittaa mestaruuden.

Otteluaikataulu:
13:00 SoPa U9 - TuKi U9 1 piste
14:00 SoPa U11 - Tuki U11 2 pistettä
15:00 SoPa U12 - TuKi U13 2 pistettä
16:00 SoPa Ladyt - Tukittaret 2 pistettä
17:00 SoPa Edustus - Tuki Edustus 3 pistettä

Jos pelit päättyvät tasatulokseen, voittaja ratkaistaan viiden laukojan voittolaukauskilpailulla. Edustusjoukkueiden tasatilanteessa, ensin pelataan enintään 5 minuutin jatkoaika 3 vs 3 ja sen jälkeen tarvittaessa viiden laukojan voittolaukauskilpailu. Jos pisteet ovat kaikkien otteluiden jälkeen tasan, ratkaisu tapahtuu edustusjoukkueen voittolaukauskilpailulla parempi viidestä (joukkueilta 5 eri laukojaa), jonka jälkeen yksi laukoja kerrallaan. Enemmän pisteitä kerännyt seura voittaa kiertopalkinnon seuraavaan KairaCup - turnaukseen saakka.

Yleisö on tervetullut tapahtumaan, järjestelyissä huomioidaan turvavälit ja hygieniaohjeistukset koronan ennaltaehkäisemiseksi
Sodankylän Pallon jääkiekkojaosto toivottaa katsojat tervetulleeksi mukaan tapahtumaan - kahvio tarjoilee tuttuun tapaan makeita ja suolaisia herkkuja kannustajille. Tapahtumassa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistuksia turvaväleistä ja tehostetusta hygianiasta:

  • Jäähallilla tulee noudattaa 1-2 metrin turvavälejä
  • Pelaajien, toimihenkilöiden ja katsojien tulee huolehtia käsihygieniasta ja käyttää käsidesiä
  • Jäähallille saa tulla vain täysin terveenä!

Tervetuloa mukaan jännittävään pelipäivään lauantaina 19.9.2020 klo 13 alkaen!
Kannustetaan yhdessä SoPalaiset KairaCupin voittoon!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat