E-junioreiden alkukauden kuulumisia
Julkaistu: 14.06.2021 13.10

E-junioreiden alkukauden kuulumisia

Jalkapallokausi on täydessä vauhdissa. E-juniorit ovat harjoitelleet ahkerasti kolme kertaa viikossa toukokuun alusta lähtien. Joukkueessa on mukana 26 pelaajaa, joista suurin osa poikia, mutta tänä kesänä joukkueeseen on saatu myös tyttöenergiaa viiden tytön tuomana. E-juniorit pelaavat Pohjoinen PT11-sarjaa sekä osallistuvat myös Revontulicuppiin.

Turnauksia tähän mennessä on ollut kaksi. Ensimmäinen turnaus oli Revontulicup Rovaniemellä 6.6. ja toinen sarjatason turnaus Oulussa 12.6. Revontulicupissa oltiin kahden joukkueen voimin. Sieltä kotiin tuomisina oli pelituntuman hakeminen, tappioita sekä yksi voittokin. Parasta oli kuitenkin se, että päästiin pelaamaan.




E-juniorit pelasivat elämänsä ensimmäisen sarjaturnauksen Jäälissä viime lauantaina 12.6. Matkaan lähdettiin aamulla viiden aikaan.

Vastustajat olivat kovatasoisia ja jo ensimmäisessä pelissä huomattiin, että tänä kautena ei saada ilmaiseksi mitään. Kaksi ensimmäistä ottelua meni peliä kehittäessä. Vain muutama pelaaja pelasi omalla tasollaan, eikä joukkueena saatu palloa kulkemaan totuttuun malliin.

Alinan kommentit ennen viimeistä peliä, kun valmentaja kysyi pystyykö hän pelaamaan kipeytyneellä varpaalla oli seuraava: "Jos mie tänne asti olen tullut, niin kyllä minä pelaan!". Kommentti näytti myös seuraavan peli asenteen. Joukkue teki hienosti töitä ja pelasi koko joukkueena yhteen. Osa pelaajista pelasi elämänsä parasta peliä tähän mennessä ja siitä palkintona tuli hieno voitto.

SoPa - KKP/LFK 0 - 4

OsPa - SoPa 4 - 0

SoPa - TP-47/pun 3 - 2



Tästä on hyvä jatkaa kautta jo tulevana viikonloppuna Kolarissa sarjapelien merkeissä.