SoPan tytöt Vuokatti Cupissa!
TyttökiekkoJulkaistu: 12.04.2024 13.14

SoPan tytöt Vuokatti Cupissa!

Sodankylän Pallon tyttökiekkoilijat Julia Pikkuhookana ja Alisa Koivuharju pääsivät reilu viikko sitten hieman pidemmälle pelireissulle. Kahdeksan tunnin bussimatkan päätteeksi päädyttiin Vuokattiin, jossa pelattiin N12 ikäsarjan Vuokatti Cup- turnaus. Reissuun lähdettiin yhdessä Ivalon Tunturi-Kiekon tyttökiekkoilijoiden kanssa perustetulla yhteisjoukkueella. Joukkueessa pelasi yhteensä kaksitoista 2011-2013 vuonna syntynyttä tyttöä maalivahti mukaan lukien. Turnauksessa pelattiin yhtenä joukkueena TuKin nimen alla ja SoPan tytökin pääsivät pukemaan ensimmäistä kertaa Tunturi-Kiekon keltasiniset peliasut päälleen. Tällainen tyttöjen yhteisjoukkue on ensimmäinen laatuaan TuKin ja SoPan välillä, mutta tulevaisuudessa tehdään varmasti enemmänkin yhteistyötä tyttökiekon merkeissä!

Turnauksessa pelasi TuKin lisäksi kolme joukkuetta; Haapaveden Huskit, KalPa Kuopiosta ja Nivalan Cowboys. Jokainen joukkue pelasi kuusi ottelua, eli peliaikaa oli tarjolla ruhtinaallisesti jokaiselle! TuKin joukkue oli selkeästi muita turnauksen joukkueita nuorempi, sekä kokemattomampi ja suurin osa tasaisista peleistä kääntyikin loppujen lopuksi vastustajan hyödyksi. Kuitenkaan turnauksessa ei ilman pisteitä jääty, vaan tytöt taistelivat hienon voiton Haapaveden Huskeista lauantaina!

Vaikka tuloksellisesti turnaus ei ollutkaan kovin voitokas, niin tytöt saivat unohtumattomia kokemuksia, uutta oppia ja ennen kaikkea uusia ystäviä rakkaan lajin parista! Parasta tyttöjen kertoman mukaan olikin tutustuminen uusiin ystäviin ja porukan hitsautuminen yhteen pelien tiimellyksessä. Tottakai pelaaminen on aina mukavaa ja ennen kaikkea muita tyttöjoukkueita vastaan varsinkin. Reissun jälkeen tytöillä onkin taas kovasti motivaatiota ja intoa harjoitella, jotta ensi kerralla pistetään vastustajille kampoihin vielä kovempaa. Sodankylän Pallon tyttökiekko joukkueen voitte pongata myös Kuusamon Mini Aurora Cupista huhtikuun 19.-21.päivä.

Tytöt haluavat kiittää vielä reissun mahdollistaneita tukijoita: Kahvila Smak, Seo Sodankylä, Kello- ja Korukamari, Sodankylän Varaosa Oy ja APH-Muuraus- ja remonttipalvelu! Edellä mainittujen lisäksi yhteisjoukkuetta tukemassa Ivalosta myös: Rakennusliike Holmberg, Porttimotors, Tuovilan gummi Oy, Wildernesshotels, Tarvike Center Ivalo, Maali-konekota, Sailmet, Tmi ViestiNi, Hastyhtiöt Oy, Tmi varpustuuli, Auroracollection Oy, Lakiasiaintoimisto Tervahauta Oy ja Ivalotaxiservice.