Esittely
Ottelutilastot
SoPa - KeKi
2018-2019 - SoPa E 07 - E1
Klo 11:00 Sodankylä
10
Maa

E1 viimeistä kertaa ressuhallissa


SoPa E1 pelaa viimeistä kertaa rakkaassa ressuhallissa 10.3. Klo 11.00 ja klo 13.30.

Kioski palvelee turnauksen ajan.

Tervetuloa kannustamaan!

E1 pelasi viimeistä kertaa ressuhallissa


E1-junnujen viimeinen pelipäivä rakkaassa ressuhallissa tarjosi yleisölle vauhdikasta ja tapahtumarikasta, mukavan viihdyttävää junnukiekkoa!

Ensimmäinen vastustaja oli kaikille tuttu KeKi Kemijärveltä. Peli oli suurimmaksi osaksi SoPalaisten hallintaa, ensimmäiset maalit teki kuitenkin KeKi ajassa 5:25 ja 9:20. Tähän KeKin onnistumiset jäivätkin SoPan poikien saadessa pikkuhiljaa juonesta kiinni. SoPan maalihanat avasi 10 minuutin kohdalla #8 Veeti Mäki, syöttäjänä #83 Veikka Koskelo. SoPa onnistui vielä 3 kertaa, maalintekijöinä #16 Jere Peltonen, #6 Oskari Niemelä ja #25 Otto Mäki jonka maaliin syöttöpiste #6 Oskari Niemelälle. Lopputuloksena makoisa 4-2 voitto! Maalivahtien torjunnat: SoPan #14 Eino Seppänen 6, KeKi 18.


Päivän toisen pelin vastustaja TiHC ajeli viimeiselle ressuhallivierailulleen Torniosta. Myös tämän pelin hallinta oli muutamaa heikkoa hetkeä lukuunottamatta SoPalaisilla. Vastustaja tosin rankaisi tilanteistaan kovalla prosentilla ja voitti ottelun lukemin 1-4. SoPan ainoasta maalista vastasi tänäänkin useita mustelmia ottanut tuulennopea työmyyrä #11 Joona Mäkelä. Maalivahtien torjunnat: SoPan #1 Lenni Ylitalo 11, TiHC 14.


E1 pelaajat ovat aloittaneet SoPan kiekkokoulussa ja pelanneet junioriaikansa, osa jo 5 kautta, rakkaan ressuhallin vaihtelevissa olosuhteissa, välillä on ollut -20 pakkasta ja välillä sisällä on satanut vettä. Aina on tultu hallille ja sieltä poistuttu hymyssäsuin. Harjoitukset jatkuvat vielä huhtikuulle saakka mutta viimeinen kotipelipäivä on jo takana. Nyt on aika kiittää näistä vuosista, tulevalla kaudella siirtyy tuleva D2 uuteen ja hienoon, lämpimään halliin.


Joukkueella on kaudesta jäljellä vielä 24.3. pelattava Pellon turnaus ja 29.-31.3. Kalixiin suuntautuva turnaus.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat