Vuosikokouspäätöksiä
30.3.2019 15:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Sodankylän Pallo ry:n vuosikokous pidettiin 26.3.2019 Alantalolla.


Kokouksen alussa esiteltiin seurakyselyn tulokset. Kyselyyn vastasi 73 sopalaista. Asteikolla 1-5 kyselyn keskiarvo oli 4,14. Kyselyn tulokset kokonaisuudessaa julkaistaan seuran sivuilla lähiaikoina.

Kokouksessa hyväksyttiin uuden toimintavuoden toimintasuunnitelma, talousarvio ja valittiin seuran vastuuhenkilöitä. Toimintakausi alkaa 1.4.2019.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kahdeksi seuraavaksi toimintavuodeksi Kari Paajanen. Hallituksen jäseniksi valittiin Mari Taipola, Jukka Niva, Antti Penttinen ja Pertti Tervo ja varajäseniksi Johanna Mäki ja Ville Häkkinen. Seuran säännöt uudistettiin viime vuonna. Muutoksia oli mm hallituksen jäsenten toimiaika muuttui yhdestä vuodesta kahdeksi vuodeksi, jäsenistä puolet on erovuorossa vuosittain. Ensimmäisen vuoden jälkeiset erovuoroiset ratkaistiin sääntöjen mukaisesti arpomalla. Vuoden päästä erovuorossa ovat varsinaisista jäsenistä Jukka Niva, Antti Penttinen ja varajäsen Johanna Mäki ja kahden vuoden kuluttua varsinaisista jäsenistä Mari Taipola, Pertti Tervo ja varajäsen Ville Häkkinen.

Jaostojen puheenjohtajiksi uudelle toimintakaudelle valittiin Jake Suopanki jalkapalloon, Petri Ylitalo jääkiekkoon ja Rami Lintula salibandyyn.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat