Miten seuran toiminta lisää lasten ja nuorten hyvinvointia - Vastaa kyselyyn!
SeuraJulkaistu: 10.04.2024 10.00

Miten seuran toiminta lisää lasten ja nuorten hyvinvointia - Vastaa kyselyyn!

Auta meitä jälleen selvittämään miten seuran toiminta lisää lasten ja nuorten hyvinvointia ja vastaa kyselyyn 30.4.2024 mennessä!

Kiitos jos vastasit viime syksynä Jopoxissa kyselyyn harrastajan hyvinvoinnista ja perhetaustoista. Saimme kyselystä tärkeää tietoa seuran toiminnan kehittämiseen. Jopoxiin avautuu 10.4.2024 sama lyhyt kysely uudestaan vastattavaksesi! Kyselyllä halutaan seurata, miten harrastajien hyvinvointi on kehittynyt. Vaikka et olisi vastannut kyselyyn syksyllä, voit ehdottomasti antaa äänesi kuuluviin tällä kertaa. Jokaisesta vastauksesta on meille paljon hyötyä!

Kyselyn on kehittänyt lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia edistävä ja syrjäytymistä ehkäisevä Me-säätiö. Tuloksena seura saa valmiin raportin, joka kertoo, miten iso vaikutus seuran ja joukkueiden toiminnalla on lasten ja nuorten hyvinvointiin ja syrjäytymisen ehkäisyyn.

Kyselyissä kerätty data kertoo koko seuran ja joukkueiden tasolla, millaisista perhetaustoista seuran harrastajat tulevat, ja miten toiminta vaikuttaa harrastajien sosiaaliseen hyvinvointiin. Seura ei kuitenkaan näe yksittäisen harrastajien vastauksia. Kysely noudattaa tiukasti tietosuojalakia.

Sodankylän Pallon tuore seuran puheenjohtaja Ali Vaarala toivoo, että mahdollisimman moni harrastaja vastaisi kyselyyn. ' On ensiarvoisen tärkeää, että voimme seurana mahdollistaa tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia harrastajien lähtökohdista riippumatta, sekä tarjota harrastajille turvallinen ja hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Kiitos kun auta meitä tässä työssä!', Ali korostaa.

Yli 13-vuotiaat vastaavat kyselyyn itse ja alle 13-vuotiaiden osalta huoltaja vastaa harrastajan puolesta. Harrastajamme saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaiselle jäsentililleen Jopoxissa huhtikuun aikana. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia.

Me-säätiö vastaa kyselyn lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa Sodankylän Pallolle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.

Suuri kiitos avustasi!

Sporttista kevättä toivoo,
Sodankylän Pallo ryLYHYESTI:

Miksi?
Meille Sodankylän Pallossa on tärkeää, että harrastustoiminta tavoittaa laajasti erilaisia perheitä. Kysymme harrastajan hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä selvittääksemme harrastustoiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia tarkastellaan vain koontitasolla.
Vastausaikaa on 30.4.2024 asti.

Kuka?
Sodankylän pallo ry, ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävä Me-säätiö ovat käynnistäneet projektin, jossa selvitetään harrastustoiminnan positiivista vaikutusta eri taustoista tulevien harrastajien hyvinvointiin. Me-säätiö vastaa mittaamisteknologian lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa Sodankylän Pallolle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.