E-junnut voitosta voittoon Rovaniemen LMS-turnauksessa
SB E (2009-2010)Julkaistu: 19.04.2021 12.25

E-junnut voitosta voittoon Rovaniemen LMS-turnauksessa

Säbän E-juniorit viettivät maalikarkeloita Lapin mestaruussarjan Roveniemen turnauksessa 17.4. Joukkue oli reissussa pienellä porukalla, vaihtopelaajia oli mukana vain kaksi. Taktiikaksi otettiinkin pelaaminen rauhallisesti ja tehokkaasti. Tehoa tosiaan löytyikin. Ensimmäistä ottelua ehdittiin pelata noin 15 sekuntia, kun pallo kaivettiin ensimmäistä kertaa vastustajan maalista. Päivän aikana kohdattiin kolme Santa's Unitedin joukkuetta, näistä kaikista tuli suvereenit voitot luvuin 22-7, 20-7 ja 22-7. Viimeinen ottelu SoPan tyttöjoukkuetta vastaan oli tiukin, mutta siitäkin tuli selkeä 17-8 voitto.

Valmentaja Rami Lintula oli tyytyväinen E-poikien esityksiin. "Luvut tietenkin puhuvat puolestaan, pojat pelasivat aivan loistavasti! Maalinteossa onnistuttiin, mutta puolustus ei sekään unohtunut. Valmentajalle kovin homma oli pitää poikien jalat maan tasalla ja muistuttaa että joka peliin lähdetään aina nollilta vaikka edellinen olisi voitettu kuinka selkeästi."

Myös tuomari kävi kehumassa poikien tekemistä kiittäen erityisesti siististä pelistä. Ja sanoi että SoPan salibandyn tulevaisuus näyttää todella valoisalta, jos juniorit ovat tätä tasoa.

Tähän oli hienoa päättää E-junnujen kilpailukausi, treenit toki jatkuvat vielä pari viikkoa ennen kuin jäädään kesätauolle.