Tyttökiekko aloitettu tälle syksylle!
TyttökiekkoJulkaistu: 26.09.2021 21.34

Tyttökiekko aloitettu tälle syksylle!

Olipas meillä kiva ensimmäinen tyttökiekkovuoro! Paikalle tuli 13 innokasta tyttöä, mukana oli niin uusia kuin jo pari vuotta toiminnassa mukana olleita pelureita. Tänään jäällä leikittiin donitsihippaa ja jäämiestä, harjoiteltiin jarruttamista, kierrettiin esterataa ja testattiin myös kuinka pitkälle sitä liu'utaan kun otetaan oikein kovat vauhdit. Lopussa tietenkin pelattiin ja se olikin suurimman osan mielestä kaikkein kivointa tänään jäällä.

Jään loputtua keräydyttiin vielä rinkiin ja mietittiin mitä kaikkea me ehdittiin tehdä ja mikä oli hauskointa, lopuksi otetttin vielä yhteen ääneen SoPa huuto niin, että kaikki hallilla olevat varmasti kuulivat.


Ohjaajina tänään jäällä Lapin alueen tyttökiekkokoordinaattori Marianne Lassila sekä tyttökiekon vetäjät Mika ja Tytti.


PS. Ensi viikon sunnuntaina 3.10. meillä on Girls Hockey Day eli tyttöjen ilmainen jääkiekon kokeilutapahtuma, se järjestetään tällä tyttökiekon omalla vuorolla joka on aina sunnuntaisin 16:50-17:45. Tänään lähtivätkin tytöt kuvan lappusten kanssa kotiin, joilla saa kaverinkin kutsua mukaan peleille!

Lisätietoja tyttökiekosta ja ensi viikon GHD-tapahtumasta saa tyttökiekon vastaavalta, Tytti Lintulalta joko soittamalla 0405095164 tai tytti.lintula@gmail.com. Mukaan mahtuu hyvin lisääkin tyttöjä, nähdään hallilla!

Joukkueen uusimmat uutiset