Urheilukenttä korkattu - SoPa PT15 pelasi kauden ensimmäisen sarjapelin
Julkaistu: 07.05.2023 13.56

SoPan ahkeria talkoolaisia on kiittäminen, että lauantaina 6.5.2023 päästiin aloittamaan sarjakausi - edellisenä päivänä nimittäin vielä lumilapiot viuhusivat, jotta kenttä, kioski ja katsomo saatiin pelikuntoon.

Urheilukenttä katsomoineen heräsikin eloon, kun SoPan U15 joukkue kohtasi sarjan aloitusottelussa Ponkilan Pantterit. Aurinko helli jalkapallon ystäviä ja kentän lämpömittari näytti parhaimmillaan +18.

Peli kulki kauden ensimmäisessä pelissä hieman vaihtevasti, vaikka SoPa aloittikin vahvasti. Kolmannen peliminuutin kohdalla Jenna Pääkkö iski avausmaalin, ja PonPa puolestaan tasoitti vielä ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Toisella puoliajalla kumpikaan ei päässyt viimeistelemään maaliin saakka, ja peli oli lähinnä raivokasta puolustuspeliä puolin ja toisin. Peli päättyi siis tasalukemiin 1-1.

Tulevana viikonloppuna SoPa PT15 suuntaa Oulun Luisteluseuran eli OLS:in vieraaksi: Lauantaina pelataan OLS Haaste 2 ja sunnuntaina OLS -09 Etelää vastaan.

Seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 21.5. klo 14, kun Sodankylään matkustaa TP-47.

SoPan PT15 joukkue pelaa tänä vuonna Jalkapalloliiton P15 Pohjoista kakkossarjaa. Pelit pelataan 2x40 minuutin mittaisina ja pelaajia kentällä on 11vs11.

SoPan P15 Pohjoinen Kakkossarjan Kevätkierroksen koko otteluohjelma löytyy Tulospalvelusta: