Salibandyn seuramaaottelu Sodankylän liikuntahallilla lauantaina 27.4.2024
SalibandyJulkaistu: 23.04.2024 11.13

Salibandyn seuramaaottelu Sodankylän liikuntahallilla lauantaina 27.4.2024

Perinteeksi muodostunut salibandyn seuramaaottelu SoPan ja SBC Levin välillä pelataan Sodankylän liikuntahallilla lauantaina 27.4.2024. Seuramaaottelussa kohtaavat molempien seurojen kaikki juniori-ikäluokat sekä edustusjoukkueet. Seuramaaottelun voittaja selviää vasta päivän päätteeksi sillä jokaisesta voitetusta ottelusta jaetaan yksi piste (tasapeleistä 0.5pistettä) voittajajoukkueen seuralle ja voittajaseura selviää yhteispistemäärän perusteella.

Seuramaaottelutapahtuma alkaa Sodankylän liikuntahallilla lauantaina 27.4.2024 klo 10.00, jolloin SoPan eskarit kohtaavat SBC Levin PT8 joukkueen. Päivä huipentuu SoPan ja SBC Levin naisten- ja miesten edustusjoukkueiden keskinäisiin kohtaamisiin. Jännittäviä pelejä riittää siis koko päiväksi.

Tapahtuman keskiössä ovat pelaajat ja tapahtuman tavoitteena on luoda ainutlaatuinen salibandytapahtuma molempien seurojen pelaajille ja toimihenkilöille yleisöä unohtamatta. Tapahtuman tunnelmaa on luomassa mm. live DJ valo- ja savuefekteineen isojen tapahtumien mukaisesti.

Tule siis paikanpäälle luomaan tunnelmaa ja kannustamaan kotijoukkueen juniori- ja edustusjoukkueiden pelaajat seuramaaottelun voittoon!