Kiekkokoulu ja tyttökiekko alkavat syyskuussa
JääkiekkoJulkaistu: 10.08.2021 19.39

Kiekkokoulu ja tyttökiekko alkavat syyskuussa

Tervetuloa mukaan Sodankylän Pallon Leijona-kiekkokouluun!

Harjoitukset alkavat sunnuntaina 26.9. klo 17.45 kokoontumisella jäähallin pukukoppiin, jääharjoitus on klo 18.00-18:55.

Pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa oppimisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten lajiteknisten harjoitteiden, pelien, ja tietysti leikkien avulla. Alussa varusteena riittävät luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja, maila ja vesipullo.

Kiekkokoulun hinta on yhteensä 60€ syys- ja kevätkaudelta. Kaksi ensimmäistä kertaa syys-lokakuussa ovat ilmaisia kokeilla uutta lajia.

Linkki ilmoittautumiseen TÄSSÄ

Lisätietoja Jussi Martin 0407441184

Tälläkin kaudella tyttökiekkoa tarjolla!

Kaiken ikäisille ja tasoisille tytöille tarkoitettu oma jäävuoro jossa harjoitellaan luistelun ja jääkiekon perustaitoja erilaisten harjoitteiden ja pelien ja leikkien muodossa. Jos vauhtia ja haluja riittää niin on mahdollista siirtyä myös ikäkausijoukkueeseen.

Alkuun varusteena riittävät luistimet, kypärä, kaulasuoja, maila ja vesipullo. Harjoituspaidan saat meiltä lainaan. Tervetuloa myös täydessä pelivarustuksessa jos sellainen löytyy. Jos jotain uupuu, kannattaa lainavarusteita kysyä etukäteen meiltä.

Kausimaksu yhteensä 60€ syys- ja kevätkaudelta. Kaksi ensimmäistä kertaa syys-lokakuussa ovat ilmaisia kokeilla uutta lajia.

Ensimmäinen tyttökiekko on 26.9. ja aloitamme 16:30 kokoontumisella jäähallin pukukoppiin ja jääharjoitus on 16:50-17:45.

Linkki ilmoittautumiseen TÄSSÄ

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Tyttökiekon vastaava

Tytti Lintula 0405095164

tytti.lintula@gmail.com