Vuosikokousvalintoja
SeuraJulkaistu: 28.03.2018 00.00

Vuosikokousvalintoja

Seuran vuosikokous pidettiin tiistaina 27.3.2018 Hotelli Sodankylässä. Seuran puheenjohtajana jatkaa Kari Paajanen. Mari Taipola ja Pertti Tervo jatkavat johtokunnassa ja uusina johtokuntaan valittiin Antti Penttinen ja Jukka Niva.

Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin:

Jalkapallo Jake Suopanki

Jääkiekko Petri Ylitalo

Salibandy Saila Tervaniemi

Seura täyttää tänä toimintavuonna 40 vuotta, jota juhlistetaan jaosto- ja joukkuetasolla juhlapelein ja -tapahtumin. Pääseura juhlii iltatapahtuman merkeissä marras-joulukuussa. Juhlavuoden aikana seuran historiaa nostetaan esille omissa somekanavissa ja lehdistössä.

Seura järjestää nuorille myös ns matalankynnyksen toimintaa eli mahdollisuuden harrastaa seurassa ilman kilpailutoimintaan osallistumista.

Poimintoja jaostojen toimintasuunnitelmista:

Jalkapallojaosto lähtee tulevaan kesään viidellä joukkueella. Lisäksi jaosto järjestää jalkapallokoulun, joka on tarkoitettu 2010-2011 syntyneille tytöille ja pojille. Jalkapallokoulun rehtorina toimii Heikki Onnela. Miesten edustusjoukkue pelaa IV-divisioonassa.

Jääkiekkojaosto toiminnassa on tulevana kautena kahdeksan joukkuetta ja Leijona jääkiekkokoulu, jonka rehtorina toimii Tytti Lintula. Miesten edustusjoukkue pelaa III-divisioonassa.

Edustusjoukkue jatkaa viime kaudella aloitettua urheilukummitoimintaa päiväkoti Touhulan kanssa. Kummius on osa joukkueen ja seuran yhteiskuntavastuuta ja tavoitteena onkin liikuttaa Sodankyläläisiä lapsia jääkiekon parissa sekä ohjata saavuttamaan terveet elämäntavat, luomaan sosiaalisia suhteita ja liikkumaan sekä kilpailemaan rehdisti ja reilusti.

Salibandyjaosto toiminnassa on ensi kaudella seitsemän joukkuetta ja Eskarisäbä, jonka avulla alle kouluikäiset pääsevät aloittamaan salibandyharrastuksen. Miesten edustusjoukkue pelaa IV-divisioonassa.

Salibandyjaoston tavoitteena on tarjota Sodankylän alueella kaikille halukkaille salibandytoimintaa, jonka aloittaminen on helppoa ja edullista. Jaosto haluaa kehittää salibandyä laadukkaasti ja pitkäjänteisesti yhteistyössä muiden lajin toimijoiden kanssa.