Sodankylässä järjestettiin maalivahtileiri "EAT THE PUCK" 18.9.2022
Julkaistu: 22.09.2022 19.00

Sodankylässä järjestettiin maalivahtileiri "EAT THE PUCK" 18.9.2022

Sodankylässä järjestettiin 18.9.2022 päivän kestävä jääkiekkomaalivahtileiri ”EAT THE PUCK”. Tapahtuman vastuukouluttajana oli Lapin alueen maalivahtikouluttaja Tuomo Mikkola.

Seuraavien seurojen veskarit ja valmentajat olivat edustettuina leirillä Sopa, Tuki, Keki ja Kips. Osallistujien ikähaarukka u10-u15 ikäiset junioripelaajat.

Päivän oheisharjoitteina olivat nopeuden, ketteryyden ja koordinaation lisäävät treenit. Ensimmäisen jään harjoitteet painottuivat teränkäyttöön ja liikkeeseen, sekä perustorjuntoihin. Toisen jääharjoitteet aiheet olivat maalinedusluistelu, 2-alueen poikki- ja pystysyöttö sekä maskipeli.

Valmentajille pidettiin tunnin kestävä luento maalivahti harjoittelusta arjessa; suunnittelusta, rakenteesta ja toimintatavoista. Valmentajien kesken syntyi keskustelu seuraavasta ”kiekon syönti tapahtumasta”, Sodankylä ja New Boliden areena koettiin erinomaiseksi paikaksi sijainnin ja resurssien puolesta.

Päivä oli onnistunut ja nuoret veskarit omaksuivat asioita ihailtavan nopeasti. Katsomossa toimintaa seuranneet ”kihottajat” olivat silminnähden yhtä innoissaan kaukalon tapahtumista kuin veskarit itse. Lopetus tilaisuudessa jaettiin osallistumistodistukset sekä jaettiin tsempparipalkinnot.

Kiitos kaikille osallistujille ja tapahtuman tukijoille!

Katotaampa koska taas niellään kiekkoja!