SoPan jääkiekkojaosto on saavuttanut Olympiakomitean ja Jääkiekkoliiton myöntämän Tähtimerkin
Julkaistu: 24.04.2023 12.56

SoPan jääkiekkojaosto on saavuttanut Olympiakomitean ja Jääkiekkoliiton myöntämän Tähtimerkin

Sodankylän Pallo ry:n jääkiekkojaosto on saavuttanut suomalaisten urheiluseurojen laatua tunnustavan lasten ja nuorten Tähtimerkin. Tähtimerkki on osa Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen kehittämää Tähtiseura-laatuohjelmaa, joka tukee suomalaisen seuratoiminnan laadun kehittämistä.

Tähtimerkin omaavat seurat ovat seuratoiminnan edelläkävijöitä. Tähtiseurat edustavat toimintavoiltaan modernia, vastuullista ja ketterää urheiluseuratoimintaa. Tähtiseuroissa toimitaan inhimillisesti ja yhteisöllisyyttä edistäen. Jokaista seuran jäsentä kuullaan ja kannustetaan tasavertaisesti sekä toivotetaan uudet liikkujat tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Tähtimerkin omaavia seuroja löytyy suomalaiselta seurakentältä jo yli 600 – peräti 45 eri lajista. Tähtimerkki myönnetään seuralle tämän läpikäytyä Tähtiseura-laatuohjelman kehittämisen polun. Polun pääteeksi seura auditoidaan, jonka jälkeen seura saa Tähtimerkki-tunnuksen.

Tähtiseura-laatuohjelma on avoin kaikille urheiluseuroille. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat yhdessä Tähtikuvion, jossa jokainen seura loistaa kirkkaana omalla tasollaan. Yhdessä Tähtiseurat edistävät laadukasta ja vastuullista urheiluseuratoimintaa.

Lisätietoa: tähtiseurat.fi