Me-säätiö ja Sodankylän Pallo selvittävät harrastustoiminnan vaikuttavuutta
SeuraJulkaistu: 17.08.2023 13.27

Me-säätiö ja Sodankylän Pallo selvittävät harrastustoiminnan vaikuttavuutta

Sodankylän Pallo ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävä Me-säätiö ovat käynnistäneet projektin, jossa selvitetään harrastustoiminnan tavoittavuutta ja positiivista vaikutusta harrastajien hyvinvointiin. Me-säätiö vastaa mittaamisteknologian lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa Sodankylän Pallolle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.

Harrastustoiminnalla on valtava potentiaali edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ehkäistä syrjäytymistä. Seurallemme on tärkeää mahdollistaa tasavertaiset harrastusmahdollisuudet harrastajien lähtökohdista riippumatta sekä tarjota harrastajille turvallinen, kokonaisvaltaisesti hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Ryhdymme innolla yhdessä lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävän Me-säätiön ja Jopoxin kanssa selvittämään harrastustoiminnan alueellista vaikuttavuutta!

Harrastajamme, tai alle 13-vuotiaiden harrastajien perheet, pääsevät itse raportoimaan toiminnan vaikuttavuudesta perheen taustatietoihin ja harrastajan hyvinvointiin liittyvien kyselyiden kautta.

Harrastajamme saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaiselle jäsentililleen Jopoxissa syyskuun alussa. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia. Vastaamalla voimme kehittää harrastustoimintaa tukemaan harrastajien hyvinvointia entistäkin paremmin.

Meille Sodankylän Pallossa on tärkeää, että harrastustoiminta tavoittaa laajasti erilaisia perheitä. Kysymme harrastajan hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä selvittääksemme harrastustoiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia tarkastellaan anonyymisti vain koontitasolla.

Vastauksia tarkastellaan anonyymisti vain koontitasolla.


Vastausaikaa on 22.9.2023 asti

Sporttista syyskautta toivoo!

Sodankylän Pallo ry